No more youuu .


Wei tengok gambar tu . Aku ibarat gambar tu kay . Aku sedaya upaya lari dari semua masalah yg aku hadapi sekarang ni . Tapi susah untuk aku terlepas dari sangkar tu . Bayangkan betapa susah nya hidup aku . Betapa payah nya aku nak tanggung semua tu . Aku tanggung sorang sorang . Aku letih aku penat , aku nak rehat sebab aku ni selalu ada problems . Bahagia tu kejap je datang wei . Tak macam korang kat luar sana . But it's okay . Aku ada Allah . Aku tahu Allah akan tolong aku dalam apa jua masalah aku . Dia laa teman setia aku :) Aku taktahu nak cakap apa dah . Betul laa kata kawan aku "hidup ini umpama ais-krim nikmati-nya sebelum ia cair " Biar laa malam ni jadi saksi k (:

Bismillahirahmanirahim :)

Mungkin ini yang terakhir . Apa apa pun aku nak minta maaf dulu dekat kau . Sorry for everything . Aku tak pernah simpan dendam ke apa ke dekat kau and dia . Hati aku bersih . Niat aku baik . Aku just nak senang kan hati aku yg selama ni dibasahi oleh air . Dengar ni , secara jujurnya aku susah nak delete kau dari fikiran aku and hati aku . Aku taktahu kenapa . Betapa susah nya . Aku nak buang perasaan tu sebab kau milik orang lain . Aku takde hak enn . Selama ni aku usaha nak rapat dengan kau . Tapi .... tu laa kalau takde jodoh takde laa . But it's okay :')


Untill now , aku tertanya tanya kenapa laa kau tak bagitahu yang kau dah ada couple time aku cakap dekat kau yang aku suka kau . Bro, takyah berahsia sangat . Bagi aku benda tu kau patut bagitahu aku . Takde laa aku tetunggu macam tungkul enn . Tapi takpe . Semua dah berlalu . Bygones be bygones :)
Last year and this year was a fun moment . Your smile and everything . Ikhlas tak ikhlas belakang cerita . Aku tak paksa kau untuk terima aku pun tapi be honest laa . Takde laa hati aku terseksa . Nak benci pun tak boleh . Nak sayang sangat lagi tak boleh :)


Tapi harini , saat ni . Aku nak try lepaskan kau macam mana belon tu bebas :) Insyaallah . Aku tahu kau rimas dengan semua benda ni tapi dengan benda ni hati aku tenang walaupun airmata aku menitis :) Biar laa airmata aku terlerai sekarang daripada terlambat lagi parah . Aku taknak dendam dengan sesiapa . Aku nak cari jalan penyelesaian je . Aku rasa ini laa jalan dia . Aku rasa je laa . Tapi insyaallah jalan ni betul . Takde sakit kan hati sesiapa . Aku bukan nak kacau boyfie orang tapi tu laa , siapa suruh bajet single enn . haih --'


Kita tak mungkin macam dalam gambar tu . As a friend , aku just nak cakap . Thankyouu for everything . Sorry for saying like that . Apa yg aku post , tweet ke apa ke selama ni . Aku takde niat nak jatuh kan hubungan org or what . Aku bahagia bila tengok kau bahagia walaupun dengan orang lain . Tak kesah laa janji kau happy go lucky ! This is last year . Lepas ni lupa aku tau ? :) Jaga diri baik baik . Nanti sambung belajar ambik master tau ? Biar gaji kau tinggi nanti . Aku always doa untuk kau . Selamat Malam :)








6 comments:

Nabil Zahanuddin said...

Tak pew mungkin ini bukan jodoh kau...mungkin Allah S.W.T nk bagi kau lelaki yg lebih sempurna dari dia kottt...apew2 jangan sedih K! aq tahu dah lama kau tunggu dia...

Nabil Zahanuddin said...

Sedih~apew2 jangan sedih K~ mungkin ini bukan jodoh kau...mungkin Allah S.W.T nk bagi lelaki yg lebih sempurna daipada dia

Nabil Zahanuddin said...

Sedih~apew2 jangan sedih K~ mungkin ini bukan jodoh kau...mungkin Allah S.W.T nk bagi lelaki yg lebih sempurna daipada dia

Izmaliana said...

Thankyouu nabil :')

miss chillax said...

subhanallah..
sedih betul baca. take care tau.
doa banyak2

Izmaliana said...

Thanksyouu @miss chillax :)