NIKON GIVEAWAY by IEQAH BLOG GAJAH

Assalammualaikum ! Tadi bw sat then terjumpa "GA" ni . So , tonight ! izma nak serbu blog sys ni then join giveaway dia . Nak join ? Click je banner tu okay ?


Izma join giveaway ni sebab izma suka bab bab dslr ni . Tapi diri sendiri tak ada . Hahaha . Sedih sedih *lap air mata * So, izma rasa kakak ni akan simpati dengan izma kalau izma cakap macam tu . Kehkehkeh k tak !
Tapi seriously tak ada dslr , selalu guna cousin punya or member je . Hmm , bagi izma menang pun takpe kot . Birthday izma nak dekat dah ceh wah . Haha , k k .
Bye , goodluck k sys for this giveaway :)

*kawan punya .


6 comments:

IEQAH said...

terima kasih join.. good luck..
akak harap adik da baca syarat dan senarai hadiah.. ^^

miss chillax said...

Hi.
Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey! :D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sni dri segmen yg sama...
blog yg comel..suke3 :)
Done followed!!jemput ke blog shippy..heee

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sni dri segmen yg sama...
blog yg comel..suke3 :)
Done followed!!jemput ke blog shippy..heee

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

ikaa said...

hye, oely sebab sy bosan xtw nk wat ape, so saya cadang nk BW rakan2 yg join GA blog gajah

Semoga berjaya :)

Ikhlas dr pserta GA yg sama :-

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Izmaliana said...

You alls . Thankyouu comment :) Izma dah follow semua .